torsdag 17 december 2009

Gröt, gym och glass!

Dagarna flyger iväg, och tiden räcker ibland inte riktigt till.
Idag har jag varit ledig, och tillbringat i alla fall lite tid i backen!



Det var väldigt vackert, snön knastrade så där som det gör när det är sjukt kallt när jag och per aka Pärlan, tog oss upp för backen runt 12-tiden. Vi i Repan-Bokningen blir ofta beskyllda att inte komma ut i tid för att vi gillar att gå ut och dansa om kvällarna och därför sover länge. Så var dock inte fallet igår, men sov länge gjorde vi ändå! Och när jag vaknade kunde jag fixa en sån här fin frukost:


Pärlan hade nämligen gjort risgrynsgröt!! Åh, hon är guld =)Efter att vi hade skruttat omkring hemma tog vi oss ut i backen, och slogs av blåsten på vägen ner under första åket i World Cup-backen. Det var närapå så att man inte kände ansiktet när vi kom ner! Efter tre åk konstaterade vi båda två att känseln i fötterna var long gone, så vi värmde oss lite i Repan innan vi åkte två åk till innan vi gav upp totalt. Vilket var ganska irriterande eftersom snöläget i WC:n var riktigt bra och Granen också.. Men det blir andra åkdagar!

Vi tränade en timme med mia när hon hade slutat jobbet och har nu njutit av Pärlans hemmagjorda glass framför "Bonde söker fru". Torsdagsmys.

And I like it.

Ha deee!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar